Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

esmaspäev, 15. august 2016

Kuidas käituda, et kõik mehed sind tahaks?

Pole piisavalt mehi? Kahtlustad, et asi on su iseloomus!?


Väga lihtne, naised, kohe seletan!

Meestele meeldib ebastabiilne naine, märksõnad: bitchy, mean, unstable, crazy. Oled rahulik ja normaalne? Unusta ära! Ühel hetkel saada mees perse, teisel hetkel ole nagu nurruv kass. Mida järsem muutus, seda parem.

Sa pole ilus? Ei ole hullu! Meigi ennast lihtsalt ära ja ütle, et oled meikimata ja täiesti loomulik. Mehed ei saa nagunii midagi aru. Saad veel kiitust ka oma loomuliku ilu osas! No ja valetamine... hahah, keda kotib, hiljem ütleb "uups" ja itsitad.

Tahad mehelt midagi? Hüsteeritse ja esita ultimaatumeid!

Meestele meeldib jaht! Seega, kui mees sind välja kutsub, ütle, et sa ei tule ja kõik. Kuigi tegelikult võid kodus korraks end lõdvaks lasta ja mitte bitch-naist mängida. Huhh... varsti tuleb jälle ebastabiilseks muutuda, nii et puhkame korraks.

Meestele meeldib jaht! Seega, näita nagu sul oleks väga palju teisi mehi ka veel! AGA meestele meeldivad täiesti süütud naised. Seega, peab sul hord mehi järele jooksma, kellele kõigile korraga sa ütled "ei" ja seda selle mehe nähes, keda sa tahad. Soovitan selle triki tarbeks mõned näitlejad palgata ja soovitud mees on sulle garanteeritud!

Meestele meeldib jaht! Seega, ära vasta mõnikord kõnedele ja sõnumitele nädal aega.

Meestele meeldivad naised, kes naudivad väga seksi! Seega, söö mehe ees banaani, ime jäätist ja pulgakommi ja tee lihtsalt kõike, et mees unistaks sinuga voodisse minekust.

Meestele meeldivad süütud naised! Jah, see on paradoksaalne, sest kuidas saab olla samal ajal süütu ja nautida seksi, aga meestele see meeldib! Et sellist veidrat väärmuljet jätta, ütle mehele koguaeg "ei". Kui ta küsib, kas oled süütu, lihtsalt itsita. Nii paistad ka tark ja korralik välja.

Meestele meeldivad naised, kes on voodis metsikud! Jah, see on 2x paradoksaalne, sest kuidas saab samal ajal olla olnud seksimaias naine, süütu ja olla voodis megahea ilma kogemusteta, aga meestele see meeldib! Nii et kui voodisse lähete, siis rabele ja karju palju. Muidu pärast hakkab ta veel seda nõmedat meritähe juttu rääkima... meritäht ei tohiks isegi süütu naine olla!

Meestele meeldivad saladused! Seega, elulised olulised arutelud nagu näiteks, mitu last sa kunagi saada sooviks, elukohaeelistused (maa või linn), töökohad jne, hoia kõik saladuses. Itsita lihtsalt nendest teemadest rääkimise asemel.

Oled mehega juba koos, aga ei taha teda kaotada? Siis tuleb ebastabiilset naist edasi mängida ja iga kord nutma hakata, kui mees mõne teise naisega suhtleb. Meestele meeldib end tahetuna tunda.



Mehed ei tunnista kunagi, et neile meeldivad õelad naised! Jah, aga muidu poleks õelus ju evolutsioonis püsima jäänud, nii et, take that! Miks mehed seda ei tunnista? Sest mitte-õelate naiste peal on hea jalgu pühkida, kui parajasti õelat naist kätte ei saa... sellised normaalsed naised peavad ju selle tarbeks ka olemas olema. Seepärast on ka rahulikkus püsima jäänud evolutsioonis. (loe juurde)









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar