Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

reede, 10. veebruar 2017

Äkki hakkavad mind/Liisat kõik nüüd vihkama?

Nii, kuna kõik kindlasti teavad, et talvel/sügisel vms toimusid ühe "reality"saate võtted mul, siis nüüd on käes aeg, kus saade kokku monteeritakse ja eetrisse lastakse.

Ma ise nägin õnnekombel juhuslikult neid klippe, sest mu sõbrannad andsid mulle neist teada, sest ise ma ei jälgi neid kõmuuudiseid. Kuigi olen üritanud silma peal hoida, kui midagi minust ilmub, aga alati on jäänud midagi kahe silma vahele, kuna ma ei viibi nendes kollastes portaalides nii palju. Juba väiksena pidasin Kroonikat jms asju jumala igavaks. Ma mõtlesin siis juba, et "huvitav tõesti, KEDA huvitab teiste inimeste mingi elu?" Noh, nüüd täiskasvanuna ma tean, et on palju inimesi, keda huvitab teiste elu ja on väga palju inimesi, keda huvitab ka selline "elu", mida üritatakse näidata tõepähe.



Vaatasin selle teise klipi endast ära, kus ma olin Kalvi-Kallega klubis ja mõtlesin, et ossa raks, nad olid just sellised klipid nii hästi paari sekundi kaupa kokku lõiganud, et eriti väärakas mulje minust jääks. Lausa põnev kohe. Ja kui kedagi huvitab, siis see oli päev, kus ma olin jälle ülivarakult hommikul üleval, käinud koolis, teinud läbi pingelise võttepäeva ja siis sunniti meid klubisse minema ja anti enne hulga alkoholi, et me ikka lollid oleksime. Seda ma tean, et meile öeldi, et ostetakse meile 50 € eest alkoholi. Ma olin täiesti magamata (vähemalt nädal juba magamata, sest koos võtetel osalemisega pidin ma jõudma veel koolis ka käia ja koolitööd teha ja kool algas kell 8), surm silme ees tegelikkuses :D Ime, et ma veel niigi enam-vähem juttu suutsin seal rääkida arvestades mu tegelikku konditsiooni. Ma olen ikka päris tugev ma vaatan... siukse piina peale paljud ei püsi jalulgi, aga mina hambad ristis tegin nende öised võtted ära öösel kell 2 või mis iganes see oli seal see kell :D  Mul on paljudest sündmustest mäluaugud mitte alkoholi tõttu, vaid selle tõttu, et mu tervis oli maas. Mul just sõber ütles selle klipi kohta, et talle tundus nagu keegi teine inimene oleks see olnud (mitte siis mina).

Liisa kohta veel nii palju, et temast jäeti selline mulje nagu ta oleks ääretult meeleheitlik. Teda teades ja teades juba enne seda klippi, mis päriselt juhtus, siis ta kutsus seda meest naljaga tantsima. Seal näitab hoopis ma ei tea mida :D Ma isegi ei saa aru, mida seal näitab, aga nad on kavalalt leidnud 3 sekundit stseeni, kus nad on üksteisele lähedal. Ma arvan, et terve saade on selline kavalalt leitud stseenide monteerimine nagu see ikka käib stsenaariumi järgi.

No selle jutu jätkuks, ma hakkasin tegelikult mõtlema, et äkki on nii, et kui mõni mu tuttav näeb selliseid suvaliselt monteeritud "ilusaid" klippe minust, siis mõtleb ta, et äkki ma olengi nii loll? Et äkki need olidki mu enda sõnad kõik, mitte ette antud sõnad? Tegelikult telekat vaadates on vist päris raske kastist väljapoole näha, kui seda oskust pole ja seda kogemust ka pole, mis tegelikult kardinate taga aset leiab. Ega isegi vist mina ei näeks. Aga siiski... kas see on põhjus, miks hakata mind mitte sallima? No ma nüüd mõtlen, et kindlasti mõni mõtleb, et olen idioot, aga las ma siis olen nende jaoks. Nad ju ei oska mõelda kastist välja ega näha minu vaatenurka ega midagi ja nad on nii kärmad kohe arvamuse looma millegi põhjal, mis on vaid ettesöödetud sööt. Miks mul ongi vaja, et ma meeldiks neile inimestele, kes loovad arvamuse selle põhjal, mida keegi TAHAKS, et nad arvavad. Nad ju on nii kergesti mõjutatavad seetõttu. Niimoodi mul polegi kahju, et osad muudavad oma arvamust minust. Aga äkki ikka on? Aga samas, mida ma ikka teha saan, kui nad tegelikku mind ei tahagi tunda. Ma ei peagi kellelegi tõestama, et olen ka olemas ja olen ka tegelikult selline nagu ma olen, mitte selline, nagu mind näidatakse. Samas ma nagu tahaks tõestada, sest näen, kui valesti ja rumalasti mind näitab, ja tahaks kõik need näited ümber lükata jutuga, mis toimus TEGELIKULT. Aga samas on mul ükskõik ka ju.

Noh, see oli jälle segane mõttevälgatus minu poolt. Mul palve ka mu sõpradele: kui näete jälle mingeid uudiseid minust, andke teada, sest ma ise pole kursis enamasti nendega ja mulle meeldiks kursis olla igast uudistega minust, et arvestada ümberkaudsete reaktsioonidega. Mitu korda on olnud nii, et "aa, lugesin sinust seda asja" ja "nägin sinust meemi" jne ja ma ise ütlen selle peale, et misasja, pole üldse teadlikki. No vot, et tahaks ise ka teada :D See annab mulle juurde seda, et ma tean, mis muljet tehakse minust. Mitte et ma seda muuta püüaks. Mu igapäev on ikka üsna samasugune: käin ratsutamas, tegelen kooliga ja muude enda jaoks oluliste asjadega. Ma kuidagi ei viitsi kuulsuse peal liugu lasta.
See saade, kuhu mind kutsuti ja kust ma hiljem enam keelduda ei saanud, see oli niisama lõbus projekt selle eesmärgiga, et saada uusi tuttavaid ja elu põnevaks elada, mitte esmaeesmärgiga kaaslase leidmine. Noh, nüüd muidugi reklaamitakse, et ma olin megameeleheitlik ja Liisa ka oli, aga mõelge loogiliselt: sellised kaks naist ja meeleheitlikud? Vaatajaid tõesti peetakse vist kanaajudeks, et arvatakse, et nad seda uskuma jäävad. Ausalt öeldes pidin ma mehi kahte lehte laiali lööma koguaeg (enne saadet siis), sest ma TAHTSIN olla vallaline, kuna mul oli ENDA ELUS nii palju, mida korrastada vaja. Ja siis tuldi öeldi telekas, et hullult otsin meest :D Ma püüdsin olla märkamatum ja koguaeg kohtingutest keelduda jne, sest mehe leidmine ei ole tegelikult kunagi mu jaoks probleem olnud. Mehe leidmine ei olegi probleem ja mu meelest ei ole see probleem kellegi jaoks. Vb mõne jaoks on, ma ei tea. Mingi aeg ma siin blogis väitsin küll, et mul pole neid mehi kamaluga (vb väitsin seda, ma ei mäleta), aga kui ma nüüd mõtlen, siis ikka tuli laviinina mulle igasugu kirju, mida oli nii kohutavalt palju, et ma füüsiliselt ei jõudnud kõigile vastata. Lisaks ka kohtingud ja värgid, mis iseeneslikult tekkida tahtsid. Käisin rohkem meigita, et seda vähem juhtuks, aga no see ei muutnud väga asja, et ma meiki ei kandnud :D Üks kaval nipp oli mul veel ka meessoost sõbraga ringi käia, kui kuskile asja oli (tavaliselt käin ma üksi). Seepärast lõpuks ma ikkagi otsustasin saates osalemise pakkumise vastu võtta just seetõttu, et siis kõik need mehed, kes minuga tutvuda tahavad, saaksidki seda teha. Ja see reaalselt oligi täiesti viimane võimalus mul minuga kohtuda, sest mu sisetunne ütles midagi, mida ma praegu ei saa avaldada. See ei tähenda, et kohe suhet nendega jne, sest ma ju väitsin ka kaamerate ees, et ei otsi suhet, aga kui ka tekib midagi tõsisemat, siis kätt ette ma ei pane suhtele (vb nad seda lauset ei näita/näidanud, aga nii ma tundsin). Aga ega ma arvanud siis ju, et saate reklaam ja promo nii imelikult tehtud on... Ma ikka arvasin, et antakse täpsem kirjeldus, millest see saade tegelikult on (suvel siis, kui casting käis). No vot... meeleheitlik ma enda meelest pole, kui just see pole meeleheitlik, et ma "meeleheitlikult" üksi tahtsin olla :D Ja Liisa puhul ka... ma ei hakka tema eraelust rääkima, aga pole vist raske arvata, et tal pole raske meest leida. Mõni inimene siin maailmas on lihtsalt loodud nii, et meeldib vastassugupoolele, tee mis tahad. Oih, nüüd sai küll selline lause siia kirja pandud, mis paljusid kadedaks ajab ja andke selle peale andeks, ma ei taha kedagi kadetsema panna (see polnud iroonia ka praegu või sarkasm või mis iganes selline asi... keegi seletage mulle nende kahe sõna erinevus ära ja pangu juurde ka paar näidet mulle lollile, tänud). Lihtsalt tahtsin oma/meie vaatenurka näidata. Proovige panna end minu nahka ja äkki mõistate siis.

Ok ja no kõik saated, mis välja tulevad... ma ise üllatun ka, sest mina ju ei tea, mida kokku lõigatakse. Põnev, põnev!


20 kommentaari:

  1. Meeleheide on hind, mida makstakse endale võimatute eesmärkide püstitamise eest.

    VastaKustuta
  2. Aga see kinu mis sel kuul tv3-es jooksma hakkab on hoopis midagi muud.

    VastaKustuta
  3. Sa ju oledki loll. Vaata, mis sitta sa postitad ja kuidas end eksponeerid.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole mõistlik kellelegi nii öelda, enne kui sa ise ideaalne pole.

      Kustuta
  4. Terevist
    Eks selle tv3 stsenaariumid on kokku pandud nii, et televaatajaid kaasa haarada.
    Mida rohkem on saade vaatajaid seda rohkem tv3 ju teenib.
    Küsimus siis Helenile!
    Mis saa saad nede kommentaaride ja uudisete kohta mis sinu kohta käivad?
    Minu arvamus on sellest on siis järgmine.
    Nendest uudistest ja kommentaaridest saad paraja peavalu, enda närvide kulutamisest (mingi mõttetu jama pärast), enda aja kulu jne.
    Aa jah nüüd siis tuli paar positiivsed kommentaare ja uudiseid mis selle fucking crappy vahel on!
    Vabandan väga ingliskeelsete sõnade pärast!
    Vastu hakkad saad 10 erinevat negatiivset kommentaari vastu.
    Tehakse teid nii maha tasa kui saab.

    Mis teie iseloomu ja käitumist tv näitakse. Mina kahjuks kommenteerima ei hakka!
    Kuna see mis tv näidatakse võib täiesti vale ja väär olla. Sammas kah mitte!
    Inimest ei saa ainult selle järgi hinnata mis tv näitatakse.
    Inimest tuleb päris elus tundma õppida ja siis selle järel järeldusi teha. Milline ta tegelikult on. Ilma, et mingi kaamera utsitab selja tagant.

    Lugupidamisega: Märt

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga õige jutt, nõustun su arvamusega :) tele ei saagi olla täiesti tõsi ja selle järgi ei saagi midagi hinnata nagunii. Ma ei ole jõudnud kommentaare lugeda, uudiseid on ka nii palju, et mul on jälle tunne, et pole suurt hulka näinudki neid. Aga eks see nii kipub olema tõesti, nagu siin ütlesid, et midagi hästi ütled, saad laviini kaela.

      Kustuta
  5. Nuui ega see, et alkoholi ostetakse, ei tähenda, et seda jooma peab, elsole. Nii et see pole nagu eriti mingi normaalne vabandus või põhjendus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Usud ise ka, et nii lihtne see maailm kõik ongi? :D

      Kustuta
  6. Sry, aga miks see saade vajalik on?

    VastaKustuta
  7. Küll siga pori leiab,Helen. Nii et parem kui sa kommidele ei vastagi,see on ainult maiuspala notsudele,neil kohe kergem püherdada,hing hakkab helisema.Kõik,kes käivad reality-šõudes peavad arvestama sellega, et nii kaua,kui saade on eetris/meedias,on osalejate elu nagu sitavõileib,millest iga päev saab ampsu,lugedes tagasisidet/komme! Kurgupuhastamise sülgamissümfoonia,see muusika on 90%-le kommenteerijatest väga hingelähedane,olgu persooniks kes iganes ja tehku ta mis iganes...Ole siis vapper ja ela üle,sest staarkommijad ajalehes on praegu sinusse nii kiindunud nagu kirves uksepiita!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma nagunii ühes Õhtulehe intervjuus andsin vastuse, mida ma neist õelatest kommenteerijarest arvan :D See, et nad tulevad viitsivad mul siin blogis tulla halvasti ütlema, teeb neile ju häbi tegelikult, arvestades mu vastust seal intervjuus. Kuigi häbi nad vist tunda ei oska. Aga tõesti, nad on in love! Ja ausalt öeldes mingil määral see isegi tõstab mu enesehinnangut.

      Kustuta
  8. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!
      Hetkel on see veel konfidentsiaalne info. :)

      Kustuta
  9. Mina lihtsalt ei mõista selle blogi autorit. Saates väidad,et jätsid kohe kõrvale mehed, kelle kirjad kubisesid kirjavigadest. Kas Sa oled vaadanud kriitilise pilguga enda blogi? Pikad ja lohisevad laused, kirjavead, suur ja väike algustäht jne. Blogi sisust ja saates vajalikkusest ei hakka rääkimagi, ei ole lihtsalt seda tüüpi inimene, kes peaks vajalikuks kuskile saatesse ronida, et kellegile "võimalus" anda kohtinguks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kle, ma olen proff eesti keeles. See, muide, on meil ühine, et ei taha ronida sellisesse jälki saatesse.

      Kustuta
  10. Ma ei taha absoluutselt õelana kõlada, aga väidetavalt magistrant nagu sa oled, on su mõtlemine ja kirjutamisstiil 10.aastase noore tüdruku tasemel. Ala sinu peedikotleti postitus meenutas minu kirjatükki, mille tegin viiendas klassis vms.. Kurb lugeda, et meie seas on selliseid magistrante, kes ei suuda eristada haritust ja haridust. Minu arust sa oled ja jääd lolliks blondiiniks, muidu sa ei roniks sellistesse saadetesse, kus paratamatult jääd sa lolliks kogu Eesti silmis. Palun, võta mõistus pähe... Kurb vaadata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aga mõtle kui äge, et isegi lolli blondiinina suudan Eesti parimas ülikoolis üht keeruliseimat eriala omandada. Uu ja samal ajal veel tõestan kui võlts on televisioon. Palju tegusid lollil blondiinil.

      Kustuta