Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

pühapäev, 1. august 2021

Kui hakkad mehele teiseks naiseks - second wife syndrome

 Minu meelest on veidi vähe räägitud sellest, et kui oled oma abikaasale teine abikaasa, siis on teil hoopis teised mured ja raskused, mida teil ei eksisteeriks, kui oleksite olnud kahekesi koos puhtalt lehelt. Sest varem abikaasa olnud mees ei ole puhas leht. Oleneb muidugi inimesest, et kuidas tal eelmine abielu oli - kaua kestis, palju lapsi tehti ning kuidas eksnaisega läbi saab. Igaks juhuks siis kellelegi, keda selline saatus ees ootab, et oma elu armastuse jaoks ei ole sina esimene elu armastus, siis on siin see postitus!

Arvesta, et mehe eksarmsam tahab vahel sextida.


Esiteks, kui on mehel lapsed. Arvesta siis sellega, et pead olema neile kasuema. See iseenesest pole just eriliselt raske koorem ja kasvatus pole ka niivõrd sinu teha, kuna fakt on see, et neil lastel on endiselt olemas oma ema ja oma isa, kellel on iseenda kasvatusmeetodid välja kujunenud. Neisse kasvatusmeetoditesse pole mõtet väga sekkuda (mulle näiteks mu mehe kasvatusmeetodid niivõrd alati ei meeldi, aga kui neil toimib, siis mida ma ikka teha saan). Küll aga pead sa olema hea tädi emme lastele, neid ikka välja sööma viima, õpetama neid, tsillima nendega ja kõike muud sellist, mida lapsevanem teeb. Ja tõesti, see on õnneks väga tore ja tänuväärne. Jep, see on lihtne punkt, tõesti, eks. Vast on selline mees eriti sobiv naistele, kes pole kunagi tahtnud lapsevanemaks saada. Mees on juba elanud lapsevanemaks saamise kogemuse läbi ja sina saad ka vahel lastega tsillida, nii et win-win.

Teiseks raskem on aga see, et sa pead arvestama, kui su mehel on kohtluvaidlused oma eksarmastatuga käsil. Tavaliselt, kui lapsed on mängus ja eksabikaasade paar omavahel pole suutnud midagi kokku leppida, siis nii see ka on. Paratamatult tekitab see ka sulle suuremat stressi, kui su kaaslane selle asemel, et sinuga ühise tuleviku plaane teha, oma mineviku pärast teise Eesti otsa kohtusse tormama peab ja pidevalt mingid kirjavahetused ametivendadega, lastekaitsega ja mingid muud sellised värgid on. 

Kolmandaks, kui lapsed on mängus, pead sa arvestama, et su mehe eelmine armastatu on alati su elus olemas. Ma olen ise jumala introvert, et ma nagunii inimsuhteid looma ei kipu, aga õnneks on seal variant leida endale hea sõbranna. Või siis teine variant - su mees pidevalt suhtleb ja mehkeldab temaga. Mul sellest oleks ka savi, aga me ju kõik teame, mille arvelt see tuleb - sinu enda aeg mehega. Kõige hullem, kui nad omavahel tülitsevad, siis oled senikaua üksi, passid kõrval, kuni nad omavahel ära tülitsetud saavad.

Neljandaks - su mehe sissetulek läheb mineviku tarbeks ja nende laste kasvatamiseks, kelle ta on oma eelmise naisega otsustanud ilmale tuua. Lihtsalt tuleb sellega arvestada. Ning sellega ka, et su enda raha läheb mehe ülalpidamiseks.

Viiendaks - eelmisele jätkuks, et kui su mees on oma eelmisele naisele kõvasti panustanud näiteks rahaliselt, siis ei ole tal enam ressurssi ning sina pead tema ülalpidaja olema. Eriti, et mehe raha läheb nagunii laste peale. 

Kuuendaks - sa oled mehe elus eelmise naise asendaja. Kõik su mehe sugulased jahvatavad sellest, kui sitt oli eelmine naine ja nende arvates oled ise sama sitt, sest nad on pettunud tema eelmises valikus. Mehe sõbrad üldiselt ei vaata enda nina alla ning seetõttu ei räägi mehe eelmisest armastusest, vaid kiidavad, et neil on hea näha oma sõpra õnnelikuna. Kuid, asemik oled sa nagunii. Eriti, kui mehel on lapsed. Sest alati on mõni sündmus, mis on juhtunud minevkus mehe eelmise kallimaga ja mis juhtub nüüd uuesti, lihtsalt eksarmsama asemel oled sina. Lähed lastega ja mehega loomaaeda? Väga tore, seal hoidis su mees oma eksabikaasal käest kinni! Lähed lastega ja mehega välja sööma? Väga tore, seal armastas su mees käia oma eksabikaasaga!

Plusse on ka - kui mees on suutnud pikalt abielus olla ja armastada südamest oma naist, siis sa vähemalt tead, et ta on ka nüüd selleks võimeline. Eriti, kui sa oled mehega tuttav olnud ja ta on sulle heietanud aastaid oma suurest armastusest abikaasa vastu, nii et sa mõtisklesid omaette, et mis kurat siis minul viga on, et mind ükski mees ei armasta. Nii et siis sa vähemalt tead, milline mees sinu suhtes olla saab. Ja kusjuures, arvatavasti julgeb mees sulle rääkida välja ka saladusi - näiteks seda, et ta eelmises abielus olles plaanis tegelikult sinu endaga kõrvalsuhet luua (kuivõrd see nüüd tõele vastab) ja kujutas abikaasaga seksides sind ette :D 


Need olid siis väikesed proovikivid, millega ma oma suhtes alguses tegelesin rohkem, kuid nüüd olen nagu blaah - pohhui. Ma lihtsalt tean, et pean jagama oma meest teise perega, pean ootama kuni mees oma finantsilise puudujäägi ületab, aga vähemalt we have love <3

***

PS! Võõrastele lugejatele: nagu kõiki siinolevaid postitusi, palun võtta ka seda pooleldi huumoriga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar