Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

neljapäev, 28. juuli 2016

Jälle selle ühe ja ainsa õige elutee kaaslase otsinguil?

Tere!

Otsustasin jätkata oma elulisi pööraseid seiklusi ning... tähelepanu nüüd, noormehed :)

Seal saaksid olla sina


Osalen ühes meeletult ägedas projektis, kus on loodetavasti palju põnevust ning elamusi. Kuna minu ellu pole veel saabunud seda ühte ja õiget noorhärrat, siis ma annan sellisel huvitaval viisil võimaluse kenadele Eesti noormeestele, kes tunnevad, loodavad või tahavad olla mulle see üks ja ainus, mulle kirjutada ning proovida tutvuda lähemalt!

Miks on järsku noormeestel selline võimalus?
Kindlasti on siin lugejaid, kes mind tunnevad, võib-olla juba aastaid, kuid elu pole andnud võimalust minuga lähemalt tuttavaks saada. Tunnistan, et süü lasub mingil määral minul, ma isegi olen olnud inimestega tutvudes vahel üsnagi skeptiline ning pole andnud piisavalt võimalusi toredatele kuttidele end tõestamaks. Võib-olla seadsin ma sel hetkel lati liiga kõrgele, võib-olla ei olnud mul aega, võib-olla oli nii ja naa jne... Mõnikord olen liiga kiiresti korvi andnud või üldse oodanud midagi muud ning minema jalutanud. Seekord on kaardid pöördunud. Enam pole võimalust mul "põgeneda".

Muidugi on siin mängus ka minu mingil määral pöörane, kuid ka mingil määral tagasihoidlik iseloom. Minusugusele INTJ-le on tutvumine mõnikord protsess, mida lihtsalt ei viitsi teha ja ei mõtlegi sellele. Raamatukokku õppima minnes või loengus istudes ei ole ma suurt tähelepanu pööranud seal viibivatele inimestele. Äkki keegi minusugune inimene on mind märganud, kuid pole julgenud tutvuma tulla? Nii on ehk läinud liigagi palju võimalusi käest uute suhete arendamiseks. Mine tea... Nii et tõesti, arvan, et minu eluteel on olnud lihtsalt vähe võimalusi ristumaks selle õigega.

Miks ma pole kaaslast leidnud seni siis ikkagi? Kardan, et siin tuleb jällegi mängu minu "tibilik" välimus, kuid iseloom, mis ei peaks määrama sellist välimust. Inimesed minuga tutvudes on arvanud minust üht koma teist, kuid kahjuks purunevad nii lootused ja suhted, kui selgub, et tegemist polegi pediküürijast beibega, kes kardab loomi, ämblikke, madusid, garaaže ja ei oska masinaid käsitleda. Ehk siis jah, mulle meeldivad kõik loomad. Ja näiteks veel meeldib autoga sõita ja mootorrattaga sõita (tahaks teha A-kat lube) ja uusi teadmisi hankida ja raamatuid lugeda. Tuum on siin selles, et pole olnud klappi siis inimestega, kes soovivad tibist kaaslast.

Aga millist meest ma otsin? Või kui sa kõhkled, kas sa oled minu jaoks see õige? Tean, et elus on öeldud mulle: "ma ei arvanudki, et sinusugune armas tüdruk võiks üldse minusugust meest vaadata". Siinkohal tahan ma öelda, et ei tasu karta, sest ma ei oska isegi oma maitset kirjeldada nii täpselt. Mulle võib ükskõik kes meeldima hakata. Eks mingisugused eelistused ole mul ikka. Muidugi näiteks see, et miks ma ei ole läinud armastust otsima kuskile välismaale ega kavatsegi seda teha, on see, et armastan oma rahvust! Eesti mehed on ikkagi maailma parimad (kes on eesti mees siis - kui oled siin sündinud, siis oledki, ükskõik mis keeles räägid)!

Noorukist saati olen ma unistanud, et leian endale kaaslase, kellega koos läheme piltlikult öeldes maailma lõppu. Või õigemini otsin ma endale kedagi, kellega koos individuaalselt täiustuda ning me toetame üksteist igati. Püüdlen unistuste suhte poole, kus elatakse harmoonias. Kuigi minu meelest on isegi tülitsemine harmoonia, kui seda juhtub oma teise poolega. Armastan tunnet, et mul on kaaslane, keda austada, kelle soove austada, keda tundma õppida, keda toetada ning ootan vastu sama.

Armastus tekib pikema perioodi jooksul, kuid kasvab välja kirest, austusest, armumisest. Tihtipeale võib selle õige inimese tunda ära talle otsa vaadates. Mind on näinud palju rohkemad inimesed võrreldes sellega paljusid mina olen näinud (läbi meedia, piltide, reklaamide, blogi). Seega ongi hea anda võimalus meestele, kes on tundnud sisimas miskit tunnet mind nähes.

Milline meeste välimus on minu jaoks oluline? Kui mõelda, milline maitse mul meeste osas on, siis kõige lihtsam on ehk kirjeldada seda nii, et mul on sõbrannadest erinev maitse. Mingil määral introvertsus või hoopis ekstravertsus, avastamishimu ning teadmishimu on kõik positiivsed omadused, mis on olulisemad välimusest, sest põhiline on omavaheline klapp. Aeg-ajalt on mulle meeldinud kui meestel on pikad juuksed, sest see on midagi loomuomast ja omapärast ning näitab julgust (julgus kasvatada juukseid). Kui rääkida täpsemalt välimuse kriteeriumitest, siis eelistan saledaid mehi. Ükskõik kas lihasmägi on või ei ole, kuid saledus on minu jaoks meeldiv. Mis on sale? See, kui pole ülekaalus rasvumise tõttu.

Lisaks hea huumor... kui saab teha selliseid veidraid nalju, nagu mul siin blogis, on see igati vahva.

Muidugi üks asi, mis mind häirib meeste puhul, on loomulikult kirjaoskamatus ja liigne harimatus. Ülikooliharidus ei ole tõepoolest nii oluline, kuid oluline on soov arendada enda silmaringi ja ennast.

Minuga saab lähemalt tutvuda minu blogi sirvides, pikemat videot näeb minust: tv3play.ee (link allpool) ja pikemat kirjeldust tv3.ee.

Video minust TV3 Play lehel!  vaadake kindlasti!

Treiler (minust lühemalt)

Pildid ja kirjeldus TV3 lehel

Ja julged, arukad, toredad noormehed! Kirjutage mulle helen@tv3.ee. See on meiliaadress, mille kaudu me tutvuda saame! Kui pelgad kirjutada, ära muretse, kardame koos edasi :)

Soovid minu kohta veel teada saada enne kirjutamist?
Instagram: heltzz
+ blogis on lühidalt mõnes kohas minust. Parimad postitused selle tarbeks:
naljakad asjad, mida on öeldud minu kohta (poolnaljaga jutuke),
miks ma pole õnnemaale jõudnud omadega (räägib ära minu suhete ajaloo!),
meestele mõeldud seekord (et vaadata, kas ulatud üle nö lati),
ekstravertne introvert (väheke siis mu iseloomust).
Kui postitustes on veidi liiga otsekohene toon, ei maksa ära ehmatada, mulle lihtsalt meeldib selline kirjutamisviis. :)

Edu!

PS! Facebooki pole mõtet kirjutada, sealt ka suunan teid: helen@tv3.ee.




5 kommentaari:

  1. Ma loodan, et sa kuidagi halvasti seda vastu ei võta, aga silmad reaalselt surevad lugedes heledat teksti mustal taustal :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tean. Tahtsin ise ammu juba kujundust muuta täpselt samal põhjusel. Vaatan, mis teha annab, et telefonis see nii häiriv poleks.

      Kustuta
    2. Aitäh! Palju-palju parem on nüûd :)

      Kustuta
    3. jään su kirja vastust ootama. ja tahks testi kohtuda sunuga, sest mulle meeldivad hobused. jään vastus ootama.

      Kustuta