Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

neljapäev, 8. oktoober 2015

Abielusaate mina

Ma ei viitsi sellest praegu palju kirjutada, kirjutan siis, kui saade läbi on kunagi vb.

Üks on kindel, et sinna normaalsed inimesed ei lähe. Näiteks mina - täiesti ebanormaalne, teen mingeid lolle labaseid sarkastilisi nalju, mille üle ise naeran. Ja kõik teised hullud ka seal.

Maailmas on kahte gruppi inimesi, ühed on need, kes järgivad teisi, vahivad teisi ja uurivad teiste elu. Teised on need, kelle elu uuritakse. Kuna mind teiste elu ei huvita, siis järelikult  ma olen see põnev inimene, teisest grupist, keda uuritakse.

Asjalikum osa nüüd see, et tahtsin kirjutada enda kogemusest seal veidi. Ma olen siiani väga õnnelik, et sellise hulljulge seikluse ette võtsin. Tegelikult ühe jaoks julge tegu on teise jaoks tavaline tegu, sest mina näiteks ei julgeks võõrasse kaugesse riiki ÜKSI reisida töölemineku vms eesmärgil, mis on mõne inimese jaoks ju täiesti tavaline. Läheks kuskile lähemale või midagi. Aga jubedaid asju ettearvamatute tagajärgedega on vahel lahe teha ja suhteeksperiment on üks neist.

ok, bye.

2 kommentaari:

  1. Ma tahaks öelda, et mul on siiralt kahju et nii mõttetu mehe enda telekaasaks said. Oleks tahtnud kellegi puhul sädet näha, mitte näha mängureid kelle eksidel sõimu jagub.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma oleks ka olnud õnnelik, kui oleks sattunud inimene, kellega on sädet. Tänan oma arvamuse jagamise eest!

      Kustuta